opc_loader

Wensenlijst

10% extra korting op de artikelen uit de categorie OPRUIMING (Geldig van 11/8 t/m 31/12-22 en alleen geldig bij online bestellingen en kan niet achteraf verwerkt worden) . Kortingscode: OPRUIMING10
Merken/leverancier

Vaste verzendkosten (Binnen Nederland) vanaf 20 februari 2021:

De standaard instelling is verzenden via pakketpost, wilt u het ophalen of kan het met brievenbuspost, dan kunt u dit verder in de bestelprocedure aanpasssen.
Indien de verzendkosten veel lager uitkomen dan dat u heeft betaald, ontvangt u bij uw bestelling een tegoedbon om dit verschil gedeeltelijk te compenseren.

Totaalbedrag bestelling (inkl.BTW) Verzendkosten:
   
€   0,00 - € 20,00 € 3,95
€ 20,01 - € 40,00 € 2,95
€ 40,01 en meer (binnen Nederland) Gratis verzending
Pakketpost PostNL - tot 10 kg € 7,25

 

Verzending bij een bestelling vanaf € 40,00 gratis (exklusief verzendkosten en alleen geldig voor Nederland).


 

Indien er achter het artikel 'Pakketpost' staat, dient u te kiezen bij verzendmethode voor 'Pakketpost". Als dit er niet achter staat, kunt u kiezen voor brievenbuspst.

Bestellingen binnen Nieuwegein worden vanaf € 20,00 gratis bezorgd.


 

Verzendkosten buiten Nederland : (Indien de verzendkosten hoger uitkomen - is afhankelijk van het land - zult u hierover geïnformeerd worden. Door de wijziging bij PostNL, zullen de standaard verzendkosten € 9,30 /€ 15,00 zijn (afhankelijk van het land waar het heen gestuurd moet worden). Mochten de verzendkosten veel lager uitkomen, ontvangt u een tegoedbon om het verschil gedeetelijk te compenseren.

Als het pakket zwaarder is dan 2 kilo (en tot 5 kg), dan zal ik de verzendkosten moeten aanpassen. Hierover ontvangt u dan eveneens een apart bericht.