opc_loader

Wensenlijst

10% extra korting op de artikelen uit de categorie OPRUIMING (Geldig van 11/8 t/m 31/12-22 en alleen geldig bij online bestellingen en kan niet achteraf verwerkt worden) . Kortingscode: OPRUIMING10
Merken/leverancier


Mag ik mij even voorstellen:


Ik ben Yvonne Bijsterbosch en ben in 2009 deze webwinkel begonnen vanuit mijn hobby kaarten maken. Het zelf hebben van een webwinkel was voor mij een wens en hier is hij dan, mijn eigen webwinkel.

Om iedereen mee te kunnen laten genieten van deze hobby, probeer ik de prijzen te beperken. Daarnaast probeer ik de bestellingen zo snel mogelijk af te handelen zodat u de bestelde artikelen snel in huis heeft en hier dus mee aan de slag kunt gaan. Bij het versturen van de bestelling ben ik afhankelijk van de snelheid van uw betaling en de dienstverlening van Post NL. Als u de betaling direct na ontvangst van de factuur overmaakt, kunt u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis hebben. Betaald u via I-deal, dan kan het zelfs dat de bestelling de volgende dag al bij u op de mat ligt.


U kunt uw bestelling ook afhalen. Hiervoor moet u dan even een afspraak maken, want ik ben uiteraard niet de hele dag thuis en heb geen winkel die bepaalde tijden open is. Dus wilt u het komen ophalen, graag even een afspraak maken.


Alle genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben over mijn site, laat het mij dan even weten via mijn emailadres
info@creajoy.nl

Veel plezier.

Hobbyshop Creajoy

Yvonne Bijsterbosch