opc_loader

Wensenlijst

Merken/leverancier

Wenskaartenlijm tube 50 ml

Artikelnr: COLWK0050
2,20
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Soort lijm:  
Collall Wenskaartenlijm is een 100% zuurvrije lijm, die speciaal ontwikkeld is voor het zelf maken van wenskaarten.  Eén van de basis benodigdheden naast een schaar, liniaal, papier, snijmes, potlood etc. De lijm is zeer geschikt voor het rimpelloos verlijmen en herpositioneren van papier, karton en kaarten.

Uiterlijk:

  • Helder mat
  • Niet zuur
  • Rimpelloos
  • Sneldrogend
  • Repositioneerbaar
  • Eenvoudig weg te wrijven

Oplosmiddel: Kookpuntbenzine

Hoofdbestanddeel: Natuurrubber

PH: +/- 6

Soortelijk gewicht: 0,70 Kg/dm³

Lijmverbruik: Circa 80 gram per m2.

Toepassing:  Voor het rimpelloos verlijmen en herpositioneren van van papier, kaarten en karton. 

Verwerking: Breng dotten lijm aan op het oppervlak en laat het even drogen. Plak vervolgens de twee oppervlakken aan elkaar. Voor een sterkere hechting, breng de lijm op beide oppervlakken aan. Let op: het oplosmiddel in deze lijm kan (gelakte) materialen beschadigen. Probeer de lijm eerst uit op één foto/ afbeelding of op een onopvallende plaats

Droogtijd: ca 15 minuten.

Gevaar ! Bevat koolwaterstoffen, C6-C7, n-alkanen, isoalkanen, cyclische, < 5% n-hexaan. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Inhoud/verpakking afvoeren naar een inzamelpunt voor klein chemisch afval.

UFI: EFF7-PT21-XW2G-8MHP

Geschikt voor: Kinderen vanaf 6 jaar, onder toezicht gebruiken

Reiniging: Gereedschap kan worden gereinigd met kookpuntbenzine, wasbenzine of terpentine. Ingedroogde lijmresten kunnen van gladde materialen gemakkelijk worden afgewreven. Eventueel hiervoor een lijmgummetje gebruiken.

Laatst bekeken items