opc_loader
10% extra korting op de artikelen uit de categorie OPRUIMING (Geldig van 11/8 t/m 31/12-22 en alleen geldig bij online bestellingen en kan niet achteraf verwerkt worden) . Kortingscode: OPRUIMING10
Merken/leverancier

Kadobonnen

Het is ook mogelijk om kadobonnen te bestellen, dit is leuk om eventueel aan iemand te geven met een verjaardag of iets dergelijks. De kortingsbon is voorzien van een unieke code welke dan eenmalig gebruikt kan worden. Het voordeel is dat diegene waar u de bon aangeeft zelf lekker kan shoppen in de webwinkel.

De kadobon wordt verzonden in een leuke envelop.

Wilt u de kadobon digitaal verzonden hebben, kan dat natuurlijk ook. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen (als u alleen een kadobon besteld). Geef dit dan even aan bij de opmerking. U kunt bij de verzendkosten dan kiezen voor ophalen in Nieuwegein, dan worden er geen verzendkosten berekend. Besteld u alleen een kadobon, dan kunnen de verzendkosten relatief hoog uitvallen. Kies dan even voor 'vooruit betalen per bank' (hoeft u niet direct te betalen), dan zal ik de verzendkosten handmatig aanpassen. Wacht dan even met betalen tot u een aangepaste factuur heeft ontvangen.

Ook bestaat de mogelijkheid om de kadobon digitaal te versturen naar diegene waarvoor hij bestemd is op de dag dat u aangeeft. Eventueel met een tekst welke u zelf kunt aangeven. Mocht u hierover nog vragen hebben, hoor ik het graag van u.

 


 

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1