opc_loader
50% korting op bijna alles couponcode : 50bijnaalles (invoeren tijdens het afrekenen)
Merken/leverancier

Neem contact op
 

Vanaf 1 november 2023 sluiten wij onze deuren.
 

Het snelste kunt u ons bereiken via de e-mail, dit houden wij constant in de gaten. Via de telefoon zijn weer niet of nauwelijks bereikbaar omdat we veel buitenshuis zijn, maar uw eventuele order zullen wij gewoon dagelijks verzenden, tenzij anders vermeld tijdens het afrekenen.
 

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen door onderstaand formulier in te vullen. Ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Nog geen antwoord ontvangen?
Mocht u een vraag hebben gesteld en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van Creajoy. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem dan opnieuw contact met ons op.


Met vriendelijke groet,
Hobbyshop Creajoy

Yvonne Bijsterbosch


 

Hobbyshop Creajoy
Ina Boudier Bakkerhove 4
3438 PA Nieuwegein
Nederland
i.v.m. opheffing alleen nog via e-mailadres bereikbaar
info@creajoy.nl
IBAN: NL03INGB0004774015
BIC: INGBNL2A
KvK: KvK nr: 30274889
Btw: NL001537329B95

Contactformulier

*
*